Sezonowane na Sucho 60 Dni

Dojrzewające steki to mięso, które jest w stanie spełnić oczekiwania nawet najbardziej wymagających smakoszy. Jest niezwykle aromatyczne, posiada znacznie większe...

Wyświetlanie wszystkich wyników: 6

  • Stek Cote de Boeuf sez. 60 dni

    95,00 160,00 
    Jeśli szukasz steka, który wyróżnia się niezwykłą głębią smaku, Cote de Boeuf sezonowany na sucho...
    waga
    350g400g450g500g600g
  • Stek Porterhouse sez. 60 dni

    109,00 184,00 
    Dojrzewająca wołowina nie ma sobie równych jeśli chodzi o smak, aromat oraz miękkość i kruchość...
    Waga
    350g400g450g500g600g
  • Stek Ribeye sez. 60 dni

    50,00 119,00 
    Ribeye dojrzewający przez minimum 60 dni to wołowina klasy ultra premium. Długie sezonowanie nadaje mięsu...
    Waga
    200g250g300g350g400g500g
  • Stek Rostbef zk sez. 60 dni

    76,00 100,00 
    Rostbef z kością, sezonowany przez minimum 60 dni, to stek, który podbije serca nawet najbardziej...
    Waga
    300g350g400g
  • Stek T-bone sez. 60 dni

    102,00 172,00 
    T-bone 60 dni dry-aged to luksusowe połączenie dwóch różnych struktur mięsa – rostbefu i polędwicy,...
    Waga
    350g400g450g500g600g
  • Stek Tomahawk sez. 60 dni

    95,00 160,00 
    Tomahawk 60 dni dry-aged to spektakularny stek dla fanów dużych kawałków i wyrazistego smaku. Długie...
    Waga
    350g400g450g500g600g

Wyświetlanie wszystkich wyników: 6