Dofinansowanie

Cel projektu: wzrost konkurencyjno艣ci przedsi臋biorstwa poprzez wprowadzenie nowych produkt贸w i rozwi膮za艅, co pozwoli na utrzymanie obecnych miejsc pracy.

Opis projektu: Realizacja projektu polega na wprowadzeniu nowego produktu do oferty restauracji jak r贸wnie偶 dzia艂ania wp艂ywaj膮ce na ochron臋 klimatu poprzez zastosowanie OZE w postaci instalacji PV czy stacji 艂adowania pojazd贸w. Projekt ma na celu utrzymanie i wzrost konkurencyjno艣ci przedsi臋biorstwa w sytuacji znacznego rozwoju pandemii. Osi膮gni臋cie celu realizowane b臋dzie poprzez zakup urz膮dze艅 gastronomicznych, IT, oraz dodatkowego wyposa偶enia restauracji. Dzia艂ania te przyczyni膮 si臋 do wzrostu dochod贸w, ograniczenia koszt贸w oraz utworzenia nowych miejsc pracy.

Beneficjent: PK CONSULTING Patrycja Kowalczyk-Stucze艅

Warto艣膰 projektu: 449 093,90 PLN

Dofinansowanie z UE: 381 729,05 PLN